Club de B

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving:

De Club de B is een losstaand gebouw in de tuin de Brouckere (achterkant cultuurcentrum). Het bevat een polyvalente zaal voor staande concerten (geen fuiven) tot maximum 300 personen, kleine theatervoorstellingen, voordrachten en vergaderingen (tot 200 personen zittend). Tevens is de Club de B uitgerust met een bar, sanitaire blok, 2 artiesten kleedkamers, een  kleine keuken, vestiaire en podium.

Club de B kan ook gehuurd worden voor repetities, private feesten (verjaardag, babyborrel,...) en voor commerciële organisaties.

Club de B moet door de gebruikers/huurders voor elke activiteit zelf worden klaargezet en na elke activiteit in de oorspronkelijke staat teruggezet worden.
200 stapelstoelen en 20 plooitafels staan ter beschikking.

Gebruikers van Club de B moeten op voorhand, tijdens de openingsuren (ma-vrij 13u30-17u30), alle nodige sleutels afhalen aan de balie van Cc de Brouckere.

Bij afhalen van de sleutels wordt een waarborg van 20 euro gevraagd. Deze is cash te betalen aan de balie van het cultuurcentrum bij ontvangst van de sleutels. Bewijs van betaling borg wordt meegegeven aan huurder. Na de activiteit moeten de sleutels zo snel mogelijk worden afgegeven aan balie. Bij het voorleggen van het borgbewijs zal de borg terugbetaald worden. Bij misbruik is de huurder verantwoordelijk en kan besloten worden om de waarborg in te houden.

Op zon- en feestdagen wordt de infrastructuur van CcdB niet verhuurd, met uitzondering van Club de B en de kapellen en het binnenplein van Ten Walle

In Club de B geldt een algemeen rookverbod.

In de tuin de Brouckere geldt een algemeen parkeerverbod. Wagens worden enkel in de tuin toegelaten voor de tijd nodig voor laden of lossen.

Na elke laad- of losbeurt dienen de wagens onmiddellijk uit de tuin verwijderd te worden.

Voor een kleine meerprijs (€10 dagprijs) kan de bar bij gehuurd worden. Bier-, wijn-, champagne-, frisdrankglazen zijn ter beschikking. Alsook tassen en ondertassen. Couverts zijn niet voorzien (ook geen koffielepels). Huurder zorgt zelf voor detergent, schotelvod(den), keukenhanddoek(ken) en vuilniszak(ken).
Dranken worden zelf meegebracht of geleverd door een leverancier naar keuze. Tijdstip van levering is steeds in overleg met cultuurcentrum de Brouckere.

Bij gebruik van Club de B geldt de poetsverplichting. Dit dient te gebeuren onmiddellijk na de activiteit en houdt het volgende in:

  • glazen, kopjes en dienbladen ledigen en afwassen
  • tafels, stoelen en barmeubel poetsen
  • het volledig ledigen van de koelkasten
  • afval meenemen
  • reinigen vloeren
  • schuren en dweilen van de tegelvloeren
  • houten parket voorzichtig reinigen met een vochtige doek, zeker niet met overvloedig water
   
Mogelijkheid tot inhuren extra materiaal/techniek: zie huishoudelijk reglement
   

Bijkomende kosten:

Voor (theater)technische begeleiding buiten de contractuele overeenkomst (enkel mits afspraak)  worden de effectief gepresteerde uren gefactureerd aan 25 euro per begonnen uur, op zon– en feestdagen 50 euro per uur (zie art. 33).

Kosten voortvloeiend uit de niet naleving van de poetsverplichting worden doorgerekend aan de gebruiker met een minimum van 50 euro (eerste werkuur inbegrepen) en een vast bedrag voor de opkuis per uur (25 euro/uur) (zie art. 44).

Voor eventuele aanmaak en verkoop tickets door de balie van het Cultuurcentrum de Brouckere, wordt een administratiekost van 1 euro per ticket betaald door de huurder aan Cc de Brouckere (zie art. 50).

   
 Huurprijzen:

 

zie huishoudelijk reglement
 

   
 meer info:

 

 

 

Downloads

(1.27 MB)


Cc de Brouckere
Aartrijkestraat 6
8820 Torhout
Tel.: 050 22 11 50
E-mail: ccdb@torhout.be

Openingsuren balie:
Elke werkdag van 13u30-17u30.
Het Cc is telefonisch bereikbaar van 8u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 17u30.
Gesloten op zater-, zon- en feestdagen.

Bij voorstellingen/film is de balie 1 uur voor aanvang open.

 

 

Kalender

«  

maart

  »
ma di wo do vr za zo
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Cultuurcentrum de Brouckere op twitter

Links