Het Prethuis - De serviceflat Uitverkocht

WEST-VLAAMSE SITUATIEKOMEDIE PUR-SANG VOLGENS VERTROUWD PRETHUIS RECEPT

Mariette Vandecasteele wordt, na lang aandringen door haar zoon Philippe, in een serviceflat geplaatst. Eentje die hij zelf uit de grond heeft gestampt, hij is
namelijk projectontwikkelaar. Hij bezoekt zijn moeder elke week exact 10 minuten. Het bezoek van zoonlief is altijd een monoloog over hoe goed de zaken gaan en hoe 'cool en sexy' zijn nieuwe vriendin Natasja wel is. Even vragen hoe het met zijn moeder gaat daar heeft hij de tijd en de tact niet voor.
Tot er een nieuwe dokter wordt aangesteld; de flamboyante en ietwat bizarre dokter Edelhart Deman, die na één blik op Mariette's voorschriften de boel omgooit en haar van nieuwe medicatie voorziet. Het resultaat is verbluffend; Mariette bloeit helemaal open, ze wordt fitter en energieker. Met de hulp van de goedlachse verpleegster Sofie broedt ze op een plan om haar zoon Philippe op gepaste wijze van antwoord te dienen. Of het hen lukt dat ontdekt u stap voor stap in deze heerlijk 'gezonde' komedie.

Een avond vol verrassende wendingen, heerlijke personages en boordevol humor en dat alles in het sappig West-Vlaams.

Credits
'De Serviceflat' is naar gewoonte van de hand van Jeroen Maes en wordt gebracht door een enthousiaste cast: Tine Priem, Karin Tanghe, Peter Bulckaen, Bianca Vanhaverbeke en Jeroen Maes.

www.prethuis.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €; 60+, EDC: 17,00 €; -26: 15,00 €; Sociaal Pasje: 4,50 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere