Ontroerend Goed - Fight Night

EEN POLITIEKE BOKSMATCH VERMOMD ALS EEN INTERACTIEF, THEATRAAL SPEL

Vijf spelers.
Vijf rondes.
Uw stem.
Eén winnaar.

De inzet: uw aandacht, uw liefde, uw goedkeuring, uw lach, uw medelijden, uw zwakke plek, uw leedvermaak, uw hart, uw steun, uw oordeel. Wij helpen u beslissen met polls, stemwijzers, coalities, campagnes, debatten, exitpolls, spin doctors, opiniepeilingen. Wij zorgen ervoor dat de beste niet wint.

Fight Night is een interactieve voorstelling waarin politiek en theater centraal staan. Vijf kandidaten strijden om uw sympathie en de stem van het publiek. Gewapend met een stembakje beslist u wie van de vijf acteurs op het podium blijft. Wie is de uitverkorene?

In de pers
Ontroerend Goed heeft me met deze 'Fight Night' doen nadenken en twijfelen, doen discussiëren en daar van alles bij voelen. … Haast u en bestel kaartjes, u wil dit meemaken'.— De Morgen

We geven u 3 goede redenen waarom u dit niet mag missen:
- Omdat Fight Night een internationaal gelauwerde voorstelling is die terecht lovende kritieken oogstte in binnen- en buitenland.
- Omdat u zelf mee het verloop bepaalt. U hoeft daarvoor niet op het podium te kruipen. Gewapend met een stembakje beslist u wie blijft.
- Omdat een politieke boksmatch vermomd als een interactief, theatraal spel een ideale opwarmer is voor de toekomstige verkiezingen.

De voorstelling wordt in het Engels gespeeld. Iedereen met basiskennis Engels kan de voorstelling probleemloos volgen.

Credits
Acteurs: Aaron Gordon, Jeroen Van der Ven, Angelo Tijssens, Aurélie Lannoy, Charlotte De Bruyne & Max Wind
Regie: Alexander Devriendt
Tekst: Alexander Devriendt, Angelo Tijssens & de cast
Muziek: Cameron Goodall & David Heinrich
Ontroerend Goed in coproductie met The Border Project, Theatre Royal Plymouth, Kunstencentrum Vooruit & Richard Jordan Productions. © Yvon Poncelet

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; 60+, EDC: 13,00 €; -26: 11,00 €; Sociaal Pasje: 3,50 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven