Studio Guga - Ongehoord Uitverkocht

STEM-IMITATIES DEZE KEER MET GLOEDNIEUWE, EIGEN NUMMERS

We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar momenteel werken ze onder de nieuwe naam 'Studio Guga' aan een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.
Zoals vanouds zal Guga zijn beste stem-imitaties boven halen, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zo typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel 'Ongehoord!'. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hebben hun nummer nog nooit gehoord.
Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo's hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen?
Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. Beschouw Jean dus gerust als de 'vijfde Beatle' van Studio Guga.
Er zullen uiteraard ook radio-singles volgen, zoals het een echt studioalbum betaamt.
De vraag zal dus niet zijn: 'Welke artiest doet Guga nu na?', maar 'Herken jij Studio Guga als je de band op de radio hoort?'

Credits
Zang: Guga Baul
Drums: Joost Van den Broeck
Bas: Bert Embrechts
Gitaar: Filip Bollaert
Toetsen: Jacques Motmans
Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid

In de pers
Het Nieuwsblad:
'Guga Baul is niet één maar tientallen uitstekende zangers. […] Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem van bekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk.'

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 26,00
Basistarief: 26,00 €; 60+, EDC: 25,00 €; -26: 23,00 €; Sociaal Pasje: 6,50 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie