And They Spoke In Anthems - clubconcert

STERKE SONGS EN UNIEK STEMGELUID

In 2013 won hij De Beloften; in 2014 kwam debuutalbum 'June' uit. And They Spoke In Anthems oftewel singer-songwriter Arne Leurentop was gelanceerd. Singles 'The Inventor Of Summer', 'Oh My God' en 'Summerhouse 76' kregen heel wat airplay en de hele plaat ontving sterren vanuit alle windrichtingen.
Vijf jaar later bracht And They Spoke In Anthems 'Money Time' uit. The Beatles, Bob Dylan en Roy Orbison blijven inspiratiebronnen, maar deze plaat heeft meer donkere kanten: Daniel Norgren, Damien Jurado, Jeff Tweedy en Leslie Feist en Villagers worden genoemd als inspiratie.
Tot op heden was And They Spoke In Anthems live een one-man-band. Daar komt nu verandering in. Omdat Leurentop er als de dood voor is zichzelf te herhalen en omdat het geluid op 'Money Time', eenvoudigweg complexer is dan op zijn debuut cd.
Live krijgt Arne hulp van Maarten Flamand (The Antler King, Elefant) en Jan Dhaene (Ansatz Der Machine). Maak alvast kennis met de singles 'Soul Of Men', 'Leaving You Cold' en het nummer 'One Wish'.
In trio klinkt And They Spoke In Anthems heel anders dan op plaat. Uitgebeend, en toch rijk van sound. Een aanrader, kom 'And They Spoke In Anthems' ontdekken in Club de B.

Stream naar de plaat! http://fanlink.to/moneytime

In de pers

Beluister interview: Interview Radio 1

And They Spoke In Anthems – Money Time (****): 'Op de wip tussen maatschappijkritiek en melancholische pop/rock.'

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; 60+, EDC: 14,00 €; -26: 12,00 €; Sociaal Pasje: 3,75 €

Inschrijven

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie