Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts, Nele Bauwens - Jukebox 2020 Uitverkocht

DE ALLERLAATSTE JUKEBOX, MIS DIT NIET!

Mooie liedjes duren soms wel lang!!! 20 jaar geleden stapten Nele, Tine en Lucas voor het eerst samen het podium op met hun gloednieuwe programma Jukebox 2000, een verrassende keuze uit 100 Nederlandstalige liedjes en melodietjes van de afgelopen 100 jaar uit Vlaanderen en Nederland. Alle kleuren en smaken passeerden de revue… Van Louis Neefs tot Marva, van Willeke Alberti tot Gorki of Clement Peerens over An Christy of John Terra. Het werd een heerlijke periode die meermaals verlengd werd omdat het publiek het interactieve systeem en de nostalgie van al die liedjes telkens opnieuw kon smaken.

Ondertussen is het 8 jaar geleden dat ze door Vlaanderen trokken en de mensen blijven vragen: 'Wanneer komen jullie nog eens terug met 'den' jukebox?'
Daarom zullen Nele, Lucas en Tine voor de aller- allerlaatste keer zich wagen aan een nieuwe tocht langsheen de culturele centra om hun liefde voor het Nederlandstalige lied te delen met het publiek. 100 keuzemogelijkheden waarbij het publiek, vooraf via de Jukebox-website en tijdens de voorstelling zelf, kan bepalen wat ze willen horen. Zo ontstaat er iedere avond een echte levende jukebox, begeleid door een schitterend 10-koppig liveorkest.

In de pers
'Het muziekprogramma Jukebox 2020 waarbij het publiek kiest uit 100 Nederlandstalige liedjes, is als bladeren in het familiealbum terwijl je lief 2 uur over je rug streelt.'
De Standaard

Credits
Piano, keyboards - orkestleider: Jan Van Looy
Drums, slagwerk: Marc Bonne
Gitaar: Chris Peeters
Basgitaar: Bert Embrechts
Saxofoon: Wietse Meys
Trombone: Tom Verschoore
Trompet: Jo Hermans
Viool: Yumika Lecluyze
Viool: Joanna Vlaeminck
Altviool: Helena Raeymakers

JUKEBOX 2020 met Tine Embrechts, Nele Bauwens en Lucas Van den Eynde is een interactief muziekprogramma. Denk aan een jukebox die pas begint te spelen als u een muntstuk in de gleuf schuift en een nummer selecteert.
Zonder uw stem en uw keuze werkt het niet. Via www.jukebox2020.be kunt u drie nummers kiezen die u graag live zou willen horen tijdens de voorstelling. Zo ontstaat er iedere avond een echte levende jukebox, begeleid door een 10-koppig liveorkest.
 
www.jukebox2020.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 26,00
Basistarief: 26,00 €; 60+, EDC: 25,00 €; -26: 23,00 €; Sociaal Pasje: 6,50 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie