Piv Huvluv - De Vinylvreter Nieuw

PIV BRENGT DE (ZELFRELATIVERENDE) SOUNDTRACK VAN ZIJN LEVEN

Comedian Piv Huvluv heeft vinylplaten verheven tot zijn idioom. Voor wie volgt, is dat geen nieuws meer. Geen voorstelling zonder platen, geen platen zonder grap of verhaal.

Waarom de man niet ongeremd los laten in zijn gigantische collectie? Hem laten vertellen hoe zijn eclectische muzieksmaak ontwikkelde. Hem laten grasduinen in het kleurrijke hoezenarsenaal van oude en nieuwe platen. Hem anekdotes laten opdissen over geestverruimende muzikale ontdekkingen, (on)volledige collecties, verpletterende concerten, verdoken signeersessies, zijn verzamelwoede en onbetwistbare collectors items.

Deze man is bezeten van muziek en dat laat zich merken. Items die de revue passeren: lof en eer voor ABBA, zijn eeuwige trouw aan Rod Stewart, zijn verheerlijking van vrouwelijk schoon, zijn liefde voor de pure song, zijn helden Iggy Pop, Steve Wynn, Bob Dylan en Neil Young.
Hoeveel concerten kan een mens van één artiest gaan bekijken?
En niet te vergeten: zijn korte ontmoeting met David Bowie, die Piv in staat stelt om de grootste leugen in de geschiedenis van de Belpop bloot te leggen.
U vraagt, Piv draait… de soundtrack van zijn leven!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; 60+, EDC: 15,00 €; -26: 13,00 €; Sociaal Pasje: 4,00 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere