Sandra Kim, Begir Memeti, Marco Z & Band - Bella Italia

EEN AVOND VOL ITALIAANSE SONGS, HITS EN MINDER GEKENDE ITALIAANSE PARELTJES

Bella Italia is een hartverwarmend en heerlijk nostalgisch theaterconcert dat al bewees dat het menig hart sneller doet slaan. Een fantastische liveband dompelt je onder in de mooiste en bekendste Italiaanse hits. Bella Italia is een concert om met weemoed terug te denken aan de voorbije vakantie en waarom niet, vervlogen vakantieliefdes.
Je kunt het al raden: Bella Italia is hartstochtelijk genieten van la dolce vita op una giornata particolare.
De setlist is onweerstaanbaar. De ene na de andere hit passeert de revue. Ti Sento, Gloria, I Maschi, Parole Parole Parole, Volare, Gente di mare... overbekende liedjes maar ook enkele verborgen parels van topartiesten als Paolo Conte, Eros Ramazzotti, Zucchero en vele anderen. Naast de typische Italiaanse passie serveren we ook vrolijke zomerhits. Ma Quale Idea!, Tu vuo fà l'Americano, A far l'amore comincia tu... Uit volle borst meezingen is toegestaan.
De band excelleert, Begir en Marco zijn de perfecte Italiaanse gastheren en Sandra Kim blaast iedereen omver met haar fenomenale stem.
Bella Italia bestaat uit quasi tutti Italiani :
Sandra Caldarone (Sandra Kim), Marco Zanetton (Marco Z), Begir Memeti, orkestleider Adriano Cominotto op toetsen, accordeon, ...(Arno, Adamo, Vaya Con Dios, Jo Lemaire...), Damian Corlazolli op gitaar (Spring), Claudio Arduini op drums (Oscar and the Wolf) en de enige niet Italiaan die al die furie aankan Bart Van Lierde (Bartholmeo Di Lirio, K's Choice, Meuris, Radio Oorwoud...) op bas zetten de toon voor wat een onvergetelijke avond zal worden.

In de pers
'Ik heb niets met Italiaanse muziek, laat staan dat ik twee nummers zou kunnen opnoemen. Toch was deze voorstelling voor mij – ja ik ging er argwanend naartoe! - een feest van herkenning, net zoals voor het opvallend gemengde publiek (jong, oud, met en zonder Italiaanse roots) rondom mij. Geen kleffe bewerkingen, maar sterke arrangementen waar iedereen op het podium kon schitteren. Dan zwijg ik nog over Sandra Kim. Deze madam is zoveel meer dan de vertolkster van J'aime la vie: wat een stem! We worden overvallen met hommages en tributes, mochten ze allemaal zoals deze zijn, dan kunnen er niet genoeg zijn.'
(CC De Werft - Geel, Roel Tuelleneers)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €; 60+, EDC: 19,00 €; -26: 17,00 €; Sociaal Pasje: 5,00 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven

Categorie