Cie Pol & Freddy - De Cuyper versus De Cuyper

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Deze uitzonderlijk spannende voorstelling gaat door in een halfvol (of halfleeg) zwembad. Mis deze unieke kans niet!

In een kolkend sportstadion nemen twee jonglerende broers het tegen elkaar op. Alle codes van bekende, minder bekende en verzonnen sporten worden gebruikt. Heroïek en fairplay, openingsceremonies en sponsoring, doping en omgebogen spelregels. 

Enthousiaste supporters, een strenge scheidsrechter en een niet altijd even objectieve commentator maken het plaatje compleet. Wie van beide broers verlaat als overwinnaar het strijdperk? 

Deze outdoor voorstelling wordt op een bijzondere indoor locatie gespeeld. Ook daar is een bar aanwezig uitgebaat door 'Torhout fietst tegen kanker'. 1 uur voor aanvang van de voorstelling, maar ook na de voorstelling kan je er terecht.

Let op: de capaciteit voor deze voorstelling is beperkt. Is deze voorstelling uitverkocht, maar wil je die toch graag zien? Teken dan online in op onze wachtlijst. Bij voldoende interesse wordt een extra voorstelling gespeeld diezelfde dag.

Credits
VAN EN MET: Bram Dobbelaere, Jordaan De Cuyper, Sander De Cuyper
IN SAMENWERKING MET: dienst Sport

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
€ 13,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 4,00 (Sociaal tarief)

Waar

Contact

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere