Yevgueni - Tijd is alles

Tijd is altijd en overal, maar ook - en vooral - steeds vaker te kort
 
Tijd is altijd en overal, maar soms is er tijd te kort. Wanneer de tijd – eindelijk – daar is om vader te worden bijvoorbeeld. Het is tijd om aan je grootste avontuur ooit te beginnen, maar juist dan begint de klok ergens in je achterhoofd al zachtjes af te tellen. En intussen is het is vijf voor twaalf voor de wereld, de wereld waarin zij zal opgroeien.

De overdaad aan thema's en emoties bezorgde songschrijver Klaas Delrue aanvankelijk een heuse writers block, maar bracht uiteindelijk een stortvloed aan inspiratie teweeg. Het leverde veel stof voor het meest persoonlijke en actuele Yevgueni-concert tot nu toe.

Wie Yevgueni als theater(tour)-fenomeen kent, weet dat het geen filosofische praatbarak wordt. Integendeel, een verrassende achtbaanrit met vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Van ingetogen, akoestische pareltjes tot rock 'n roll. Want Yevgueni blijft bovenal de koning van de hoop en – waar nodig – troost. Niet te missen dus. Tijd is alles, maar Yevgueni zorgt voor twee uur tijdloosheid!

In de pers
'Hartverwarmend, oerdegelijk concert' De Standaard (****)

Lees hier een volledige recensie

Credits
Klaas Delrue (zang, akoestische gitaar)
Geert Noppe (toetsen, zang)
Maarten Van Mieghem (bas, akoestische gitaar, zang)
Stef Vanstraelen (drums, percussie)
Patrick Steenaerts (elektrische gitaar)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Basistarief: 22,00 €; 60+: 21,00 €; -26: 19,00 €; Groepen vanaf 15 personen: 20,00 € Sociaal tarief: 5,50 €; EDC: 21,00 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Contact