Uitgezonderd.Theater! - Assisen de webcam-moord Geannuleerd

 

DE VOORSTELLING WERD AFGELAST DOOR BOEKINGSKANTOOR WEGENS DUBBELE BOEKING VAN 1 VAN DE ACTEURS

Een assisenzaak op de planken met het publiek als jury

Anne Delorge, een zelfbewuste, knappe, zelfzekere jonge vrouw combineert onder de schuilnaam 'Candy' haar hogere studies met een florissant baantje in de prostitutie. Een dubbelleven dat haar bevalt tot ze plots, op een voormiddag, dood voor de webcam wordt aangetroffen. Gewurgd.
Alle aanwijzingen voor de moord gaan naar Jurgen Casteels, een klusjesman die tot over zijn oren verliefd was op Anne en met haar een nieuw leven wou starten. Anne wees Casteels af. Een 'nee' die haar fataal was geworden.
Vandaag verschijnt Jurgen Casteels voor het hof van Assisen.
Het openbaar ministerie is ervan overtuigd de zaak hard te kunnen maken.
Eenvoudig? Niet helemaal. Er blijken immers nog meerdere kandidaten rond te lopen die wel ergens een motief konden hebben om Anne –Candy- Delorge om te brengen. Althans volgens de verdediging. In elk geval: de jury wacht een zware taak.
En die jury, dames en heren, hooggeëerd publiek, dat bent u.
U en u alleen beslist over schuld of onschuld.
U zal bijzonder scherp de debatten moeten volgen. U zal de getuigen kunnen bestoken met gerichte vragen om uiteindelijk de waarheid en niks dan de waarheid bloot te leggen. Veroordeelt u Jurgen Casteels of laat u hem de zaal verlaten als een vrij man?
Op u komt het aan.
We wensen u sterkte, wijsheid en moed.

Credits
Regie: Frank Van Laecke
Met: Carry Goossens, Francesca Vanthielen, Kürt Rogiers, Kadèr Gurbuz, Manou Kersting, Bert Verbeke, Peter Thyssen, Mira Delbaen en Frans Maas

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Basistarief: 22,00 €; 60+: 21,00 €; -26: 19,00 €; Sociaal tarief: 5,50 €; Groepen vanaf 15 personen: 20,00 €; EDC: 21,00 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Contact