Het Prethuis - Weekendje Bouillon

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

TICKETS VANAF 21/08


Een situatiekomedie pur sang met heerlijke personages, onverwachte wendingen en hilarische toestanden


Twee bevriende koppels zijn toe aan wat rust en verpozing. Ze huren een huisje in de buurt van Bouillon om daar een weekendje lekker ontspannen door te brengen, zonder kinderen, zonder drukte, zonder stress. Er komt echter onverwacht een onbekende man aankloppen die lijkt te zijn verdwaald.

De komst zorgt voor de nodige opschudding, zo 'onbekend' blijkt de man niet voor één van de koppels. Meer zelfs, enkele geheimen staan op het punt uit te komen. Ze moeten dit kost wat kost zien te verhinderen, maar lukt hen dat? Eén ding staat vast: onze ongenode gast zorgt voor peper in (de) Bouillon! Rust en verpozing zijn ver te zoeken want alles draait danig in de soep!

En dat alles in sappig West-Vlaams!

Lees het artikel over hun vorige voorstelling 'De contactspeurder' in Het Nieuwsblad.

Met: Peter Bulckaen, Katrien Vandendries, Wim Stevens, Bianca Vanhaverbeke, Jeroen Maes

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
€ 17,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 5,00 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere