Familiar Faces - Surface (10+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

In 'Surface' gaat Familiar Faces op verkenning naar de grenzen van het onbedwingbare

Water sijpelt langzaam binnen, soms voorzichtig dan weer roekeloos springen ze om met deze bron. Het water past zich altijd aan en verplicht zo ook de groep haar normale manier van bewegen aan te passen. Hun houvast verdwijnt. Al doende wordt op zoek gegaan naar een balans tussen controle en overgave. Het belooft een zoektocht naar alternatieven te worden, in een steeds veranderend landschap.

Familiar Faces won eerder al de BNG Bank Circusprijs en het prestigieuze Europese concours voor circusmakers CircusNext. Met Surface brengt dit acrokwartet zijn eerste avondvullende voorstelling met internationale uitstraling.

Je kan je verwachten aan een voorstelling van topniveau door een opkomend Vlaams gezelschap dat zowel in binnen- als buitenland de circuswereld aan het veroveren is.

Extra
Na de voorstelling is er een gratis nagesprek

Van en met: Josse De Broeck, Hendrik Van Maele, Felix Zech en Petra Steindl
Coproductie: Festival Circolo, LEME Festival en Cirkl (30CC)
Met de steun van: de Warande Turnhout

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
€ 11,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 3,50 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere