Arno - Concert Geannuleerd

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!


Arno, 'solo gigolo'


Oh La La La, Arno vierde in 2019 zijn 70e verjaardag met een nieuw album 'Santeboutique' waarin hij zijn rauwe stem opnieuw kwijt kon. 'Santeboutique' - vrij vertaald: een verzameling met alles erop en eraan - dekt de lading helemaal. Arno is cool en kwetsbaar tegelijk. Er is niemand die blues, chanson, rock en funk op zo'n unieke manier met elkaar versmelt als hij.
Geen greatest hits album, maar wél een best of met uitsluitend nieuwe nummers. Want Arno is op zijn sterkst wanneer hij gewoon zijn eigen verdomde goesting doet.

Voor de jongelui die, Putain Putain, deze rasperformer toch (nog) niet zouden kennen: Arno is al zo'n halve eeuw leverancier van de meest originele eurobluesrock, onder eigen naam, maar ook met het baanbrekende T.C. Matic of recentere brute variant Tjens Matic, tot en met Charles et Les Lulus of The Subrovnicks. Ook ontroerende chansons, dikwijls 'à la française', behoren tot zijn repertoire.

Arnoud Charles Ernest Hintjens – een geboorteakte liegt niet – is intussen de enige Belg met een reputatie en repertoire die zich kunnen meten met die van Aznavour, Bécaud en Brel. Een levende legende wiens concerten nog altijd een lach, een traan maar vooral een waar volksfeest veroorzaken. Een chansonnier eigenlijk, die de schoonheid van zijn soms intens mooie liedjes vaak uit elkaar knuppelt met een paar stroomstoten woeste garage-blues.

Arno treedt nog altijd met evenveel goesting op als in zijn beginjaren. Een concert dat je absoluut niet mag missen!

Lees een artikel over zijn nieuwste album 'Vivre' in De Tijd.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00
€ 32,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 8,75 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie