De Mens - De Mens Late Night

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Eerlijk, machtig energiek en altijd doorvoeld

De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van © Doorvoeld Entertainment, en in 2021 populairder en geliefder dan ooit, zakken om de vijf-zes jaar graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is.

Eind 2021 en begin 2022 doen ze dat in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.

De Mens is sowieso een band met een dwingend verhaal, dat ook het verhaal van zijn publiek is. Dat wordt in 'De Mens Late Night' op een geheel nieuwe, stijlvolle manier verteld. Geen nostalgie-act, maar een springlevende, blijvend creatieve viereenheid van muzikanten die hun vermakende taak niet licht opnemen.

Zang en gitaar: Frank Vander linden
Bas: Michel De Coster
Drum en zang: Dirk Jans
Keyboard: David Poltrock

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
€ 19,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 5,50 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie