Absynthe Minded - Absynthe Minded 20

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Een unieke mix van indiepop, jazz, gypsy swing en rock

Absynthe Minded, de naam waaronder Bert Ostyn en zijn gevolg al jaren Belpop-geschiedenis schrijven, duikt in 2021-2022 het twintigste levensjaar in. Al twee decennia lang - een eeuwigheid in het huidige muziekcircuit - grossiert de band in frisse indiepop doorspekt met jazz, gypsy swing en rock. Puik songwriterschap met erbovenop de kenmerkende warme stem van Ostyn, samengevat in zeven langspelers waarvan de laatste 'Riddle Of The Sphinx' in juni 2020 het levenslicht zag.

Het perfecte moment om een bloemlezing van die straffe carrière naar een intieme theatersetting - up close and personal - te vertalen waarbij Belpop-klassiekers als 'Envoi' en 'My Heroics, Part One' er fantastisch tot hun recht zullen komen.

En daarnaast dook Bert Ostyn naar aanleiding van het VTM-kijkcijferkanon 'Liefde Voor Muziek 2021' ook in het repertoire van collega's Tourist LeMC, Geike Arnaert, Willy Sommers, Emma Bale, Ronny Mosuse en Cleymans & Van Geel, waarbij hij zijn statuut als songwriter pur sang en gedegen performer meermaals etaleerde.

Een 20ste verjaardag om reikhalzend naar uit te kijken voor Absynthe Minded en hun fans!

Zang en gitaar: Bert Ostyn
Bas: Sergej Van Bouwel
Gitaar: Toon Vlerick
Drums: Isolde Lasoen
Keys: Laurens Dierickx

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 27,00
€ 24,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 6,75 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie