Krankland - Project Z

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Een unieke ode aan het anders-zijn

Krankland - bestaande uit Thomas Werbrouck en Eline Adam - brengt een eerbetoon aan (on)beminde muziek van bijzondere kunstenaars.

Krankland volgt sporen naar oude of hedendaagse parels buiten de mainstream, oeuvres van artiesten die het 'normale' en het 'schone' op losse schroeven zetten.
Treed binnen in het spiegelpaleis van de scheve noot, het wilde universum van de expressie en ongefilterde klanken. Alles ongehoord.

Krankland nodigt uit: wie voelt zich verwant? Wie laat zich uitdagen? Wie brengt een ode aan de expressie?

Krankland cureert: een avond waar het anders-zijn verdwijnt.

LINE-UP

Johannes Verschaeve (zanger/gitarist The Van Jets)

Black Fuel Ensemble

Choolers Divsion

Dreun (band met muzikanten uit Tordale)

KRANKLAND


Met muziek van: Jos Steen, Jean-Marie Massou, Marcella Dumarey, Martha Grunenwaldt, Dagboek van een Buitengewoon Kunstenaar, Oskar Haus, Michel Dave, Jean-Pierre Plisnier, The Wild Classical Music Ensemble en vele anderen, …Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
€ 11,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 3,50 (Sociaal tarief)

Inschrijven

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie