Kamal Karmach - Mag ik Even 2021

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

De rijzende ster van de stand-up comedy

In deze tijden zijn er nog weinig zekerheden, gelukkig hebben we Kamal Kharmachs eindejaarsconference. Want dat is wel een zekerheid ondertussen!
Dit jaar zal hij voor de derde keer de eindejaarsconference voor zijn rekening nemen.

Met een jaar waar het Capitool werd bestormd, de drugsmaffia werd ontmaskerd en waar we meer dan ooit door hebben hoe essentieel kappers zijn, belooft ook deze conference een klepper van formaat te worden.

Kamal Kharmach is een van 's lands bekendste komieken, wiens carrière een blitzstart kende. Hij toerde 2 jaar langs uitverkochte zalen met zijn debuutvoorstelling 'De Schaamte Voorbij' en mocht het jaar erop meteen al een eindejaarsconference maken die op Canvas werd uitgezonden, met verbluffend succes. Een resem uitverkochte shows en een succesvolle oudjaarsuitzending op Canvas. Dat kan tellen als debuut!

'Levendige mimiek, bakken energie, een tikkeltje charmant maar toch ook gevaarlijk: in zijn jaaroverzicht Mag ik even? toont Kamal Kharmach met verve dat hij het genre onder de knie heeft.'
De Morgen over 'Mag ik even? (2019)'

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
€ 13,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 4,00 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere