Guy Swinnen, Patrick Riguelle, ... - Bob Dylan 80

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Bob Dylan, in elk decennium van de sixties tot nu, onnavolgbaar

'Blowin' in the Wind', 'Mr. Tambourine Man', 'Like a Rolling Stone', …: een lijst van Dylanklassiekers samenstellen is onbegonnen werk dat bovendien geen recht zou doen aan een oeuvre waarin zelfs de wat minder bekende parels glansrijker schitteren dan diamant.

Nobelprijswinnaar Literatuur Bob Dylan heeft een uniek parcours afgelegd.
In de sixties werd hij - tegen wil en dank - de spreekbuis van de nieuwe, zeer geëngageerde generatie. Vervolgens werd hij een even elektrificerende als ongrijpbare rockgod die van songteksten een hoge vorm van poëzie wist te maken.
In de jaren zeventig toverde hij zijn scheidingspijn tot grote kunst om en bekeerde hij zich tot het christendom.
In de jaren tachtig slaagde hij er met wisselend succes in zich staande te houden tussen al het jonge MTV-geweld, waarna, vanaf de jaren negentig, de hele wereld hem beschouwen ging als wat hij daadwerkelijk is: één van de grootste songschrijvers – en kunstenaars – van onze tijd.

Bob Dylan werd tachtig in 2021. Topmuzikanten Guy Swinnen, Patrick Riguelle, Naomi Sijmons (Reena Riot), Bjorn Eriksson, Piet De Pessemier, Axl Peleman, Jan Hautekiet en Ron Reuman staan dubbel en dwars garant voor een (eerder uitgesteld) feest om 'U' tegen te zeggen…

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 24,00
€ 21,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 6,00 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie