FroeFroe - Roodhapje (5+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Fijn geflipte muzikale versie van het gekende sprookje


Met deelname van uw eigen dansende kids op de scène maar toch vooral een heel leuke, heerlijk geflipte, superspannende muziektheaterversie van Roodhapje.
Roodkapje is deze week bij haar mama. Moeder vraagt haar een klusje te doen. Grootmoeder is een beetje ziek en 99 jaar. Ze woont aan de andere kant van het bos. Roodkapje gaat haar pannenkoeken en wijn brengen. Het is een hele trip door het grote bos naar Grootmoeder. Gelukkig is Roodkapje niet bang, ze houdt van dieren, vooral van Eekhoorns, Konijntjes en iets minder van Grote Boze Wolven. En wil het toeval nu dat ze juist die tegenkomt vandaag.

Met Marianne Loots, Thais Scholiers, Danaé Bosmans en Gert Jochems als acteur-zangers, live muziek van Nelle en Diene Bogaerts ofte 'Lili Grace'.Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Tickets zijn beschikbaar vanaf 22 juni.

Waar

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere