Theater Terra - Kikker en de Vallende Ster (4+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Heerlijke familiemusical rond 'Kikker', in de kerstvakantie


Theater Terra, bekend van 'Welterusten Kleine Beer' en 'Raad eens hoeveel ik van je hou', brengt de wereld van Kikker tot leven in een nieuwe familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar. 'Kikker' zijn de beroemde prentenboeken van Max Velthuijs.

Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. 'Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!' zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen... Kom je naar het theater om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan?

Credits
Cast: Wesley De Ridder, Linda Korevaar, Pepijn Schwartz en Ewout Heujbroek
Naar de boeken van: Max Velthuijs
Script & liedjesteksten: Bruun Kuijt
Muziek: Fons Merkies
Regie: Wesley De Ridder
Decor-, Poppen- & Kostuumontwerp: Kathelijne Monnens

www.theaterterra.nl

Extra: na de voorstelling mogen alle kinderen hun eigen wens op een ster schrijven en in Kikkers wensboom hangen. Daarna mag iedereen met Kikker op de foto!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; 60+: 9,00 €; -26: 7,00 €; Sociaal tarief: 2,50 €; Gezinsbond: 9,00 €; Groepen vanaf 15 personen: 8,00 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven