APPLAUS! Academie feest!

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

APPLAUS! is ondertussen een vaste waarde in Torhout en in de Academie. Twee unieke voorstellingen gebracht door alle leerlingen van de Kunstacademie. Muziek, woordkunst en dans gaan hand in hand doorheen twee wervelende voorstellingen vol humor, intieme muzikale momenten, groots spektakel en ontroerende muziekstukken gebracht op een hoog niveau. Ook beeldende kunst en animatiefilm komt aan bod. Dit is het hoogtepunt van het schooljaar voor vele leerlingen en voor de Kunstacademie!

Kaartenverkoop start: zaterdag 5 februari 2022 vanaf 8.30 uur. Reserveren via www.ccdebrouckere.be.
Het secretariaat van de kunstacademie is open voor hulp bij reservaties.
Tijdig reserveren is noodzakelijk, er wordt gewerkt met een wachtlijst.
Let op! Er zijn 2 voorstellingen. Welke klas wanneer aan bod komt, wordt tijdig bekend gemaakt via de uitnodiging en op de website. De voorstellingen worden ook live getoond in de congreszaal waar je de voorstelling gratis kan bijwonen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 4,00

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Kunstacademie Torhout

Categorie