David Galle - Erover

Je moet er soms eens over gaan om te zien waar de grens ligt

'Erover', Davids vierde volavondshow, houdt opnieuw een vinger aan de pols van wat er nu leeft en is bovendien een logisch vervolg op 'En Dan'. Daarin brak hij nog een lans voor de persoonlijke vrijheid, maar tegenwoordig beseft hij dat er grenzen zijn. We leven in het vrije Westen. Waar alles kan en alles mag. Alles? Niet echt. Er zijn grenzen. Die zijn wel open, maar niet voor discussie. U mag veel, maar dat is volledig uw eigen verantwoordelijkheid. Volgt u nog?
David nodigt u uit om samen op zoek te gaan naar waar de grens ligt.
Wat is erover?

Mis het niet, want dit is dé kans om normaal te worden, een cursus 'hoe word ik een bijdragend lid van de samenleving' én een garantie op het wegwerken van uw grensoverschrijdend gedrag. Of toch binnen de grenzen van het mogelijke.

David Galle (°1980) is intussen 15 jaar actief als stand-upcomedian en won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas. Daarnaast was hij o.a. te zien in de zondagavondprogramma's 'De Kazakkendraaiers' en 'Twee tot de Zesde Macht' (één), en acteerde hij in het sketchprogramma 'Echt niet oké' (één) en de successerie 'Bevergem' (Canvas).

In de pers
'Galle is één van de weinige Vlaamse comedians die de échte stand-uptraditie avondvullend in ere houdt, en hij doet dat met vakmanschap en bravoure.' De Standaard

Lees een interview in Het Nieuwsblad

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; 60+: 13,00 €; -26: 11,00 €; Sociaal tarief: 3,50 €; Groepen vanaf 15 personen: 12,00 €; EDC: 13,00 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Contact