Wim Opbrouck & Ron Reuman - TV-Tunes KNT Revisited

Een ironische en fijngevoelige muzikale roadtrip door vijftig jaar TV-tunes

Vijftien jaar geleden was de voorstelling TV-Tunes K.N.T. van Wim Opbrouck en Ron Reuman een groot succes. Het idee was even simpel als doeltreffend: herkenningsmelodieën van de bekendste tv-programma's uit onze jeugdjaren opfrissen tot eigentijdse muziek.
De warme gloed van de nostalgie bleef, maar de soms melige stoffigheid van vroeger werd vervangen door een portie vrolijke opwinding en een aanstekelijke rebellie. Het spelplezier deed de rest om een lange reeks uitverkochte zalen tot groot enthousiasme te brengen.
Nadien werkten Ron en Wim regelmatig samen, in producties als 'Ik val', 'Val in mijn Armen', en meer recent in de succesvolle theatershow 'We shall overcome'.

Nu is er, op verzoek van velen, een herneming van hun eerste TV-Tunes K.N.T. De Smurfen wonen nog steeds in hun hallucinerende paddestoelenbos, Beertje Colargol ontroert nog altijd met zijn ontzagwekkende fluitefluit en ook Ome Willem serveert zijn royaal belegde broodjes poep weer smaakvol en genereus.
Laat je meevoeren op deze even ironische als fijngevoelige muzikale roadtrip door een dikke vijftig jaar TV-tunes.

Credits
Bezetting: Wim Opbrouck (zang en piano), Ron Reuman (drums), Bart Buls (bas), Nele Paelinck (viool en accordeon), Roeland Vandemoortele (elec. gitaar), Manu Huylebroeck (acc. gitaar) en Yves Fernández-Soliño (trompet).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Basistarief: 22,00 €; 60+: 21,00 €; -26: 19,00 €; Sociaal tarief: 5,50 €; Groepen vanaf 15 personen: 20,00 €; EDC: 21,00 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Contact

Categorie