Snøw - K.A.K

Een voorstelling voor 3+
Van de Koekelbergse Alliantie van Knutselaars, kortweg K.A.K.

Het is warm. De sneeuwman in de tuin smelt. Vanille-ijs smelt. Chocolade smelt, en plastic barbies smelten ook. Straks smelt alles! Help, help! De ijsbeer, de pinguïn, het ijsboerke en een geschifte kok gaan op zoek naar nieuwe sneeuw.

Snøw is een voorstelling over de opwarming van de aarde op maat van een kleuter. Tijdens een fantasierijke en absurde trip langs Magritte, een keukenrobot en de noord- en zuidpool ontdekt K.A.K. hoe de wereld kan worden gered. Om dit te delen met de volgende generatie, duikt K.A.K. voor het eerst het kindertheater in!

Veel van de spelers van K.A.K. hebben individueel ervaring in het kinder- en jeugdtheater. Nikolas Lestaeghe (K.A.K.) maakte bij 4Hoog de voorstelling 'HUT' (3+), die hij al meer dan 400 keer speelde. Lotte Diependaele (K.A.K.) speelt sinds kort mee in de voorstelling. Frederika Del Nero maakte met Julie Delrue 'Vreemde Vogels' (6+) en speelt in 'Het meisje in de gele jas' van 4Hoog. Femke Stallaert was te zien bij Beeldsmederij De Maan en 'Mieren slapen nooit' (8+) van BRUT bij Villanella. Benjamin Opdebeeck (K.A.K.) was te zien bij Beeldsmederij De Maan en in 'Labyrint' van FroeFroe. Nona Buhrs (K.A.K.) in Het Paleis, Annelore Crollet (K.A.K.) bij Theater FroeFroe en Rénee Goethijn (K.A.K.) bij jeugdtheater Larf! En Bronks.

www.K-A-K.be

Credits:

2 spelers van K.A.K. en 1 technieker / figurant

Max. aantal leerlingen: 150

Lesmateriaal: beschikbaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere