Het Prethuis - De Quaghebeurs Uitverkocht

Deze uitzonderlijke herneming van de bijzonder originele komedie is opnieuw een schot in de roos

Het PretHuis bestaat 10 jaar en dat vieren ze graag met ons. Ze hernemen dan ook hun destijds zeer goed onthaalde komedie 'De Quaghebeurs'.

Willy Quaghebeur, eigenaar van de Brasserie 'Petit Paris', komt te overlijden. De vier kinderen worden op de hoogte gebracht en ze ontmoeten elkaar bij de kist van 'voader'.
Na jaren elkaar niet meer gezien te hebben, is het weerzien wat onwennig. Hoe hun verhouding tot elkaar en tot hun vader was, komen we langzaam te weten.

Niet alleen komen sappige verhalen van vroeger naar boven, ook het nalatenschap wordt fel besproken. Wat met de brasserie? Het goud van moeder? Zit het mee in de kist? Is een minnares ermee gaan lopen? Vragen waar we allemaal een antwoord op krijgen. Zeker als blijkt dat Voader Quaghebeur een wel heel origineel testament heeft bedacht.

'De Quaghebeurs' is een heerlijke situatiekomedie met verrassende elementen en wendingen. De onderlinge verhoudingen werken danig op de lachspieren en dat allemaal geserveerd in het sappig West-Vlaams!

Spel: Peter Bulckaen, Jeroen Maes, Bert Vannieuwenhuyse, Alexander Metselaar, Anne Denolf
Auteur en regie: Jeroen Maes
Techniek en decor: Kenneth Smets
Bewegingsadvies: Gwen Hamerlijnck

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
€17,00 (Vriendenpas, EDC, -26) €5,00 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

CC de Brouckere