Lucas Van den Eynde, Barbara Dex, Wigbert, Maggie MacNeal - Kleinkunsteiland 'Best of'

Kleinkunsteiland 'Best of': Tussen Antwerpen en Rotterdam

Kleinkunst is een blijver. In de jaren zestig en zeventig waren boegbeelden zoals Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy, Willem Vermandere, Kris De Bruyne, Zjef Vanuytsel, Walter de Buck, Wim De Craene en Johan Verminnen bijzonder populair. De hedendaagse generatie kleinkunstenaars is zeker niet minder bemind. Kommil Foo, Buurman, Yevgueni, Wigbert, Het Zesde Metaal…, om er maar enkelen te noemen, zijn muzikale navolgers die met hun dichterlijke nummers veel mensen raken.

Kleinkunst is dus een blijver. En na het succes van de vorige vier edities van Kleinkunsteiland is de vraag naar een vervolg voelbaar, dus doken Barbara Dex, Lucas Van den Eynde, Wigbert en Maggie MacNeal in de Nederlandstalige muziekgeschiedenis. Ze vertolken solo, samen of in duet kleinkunst van vroeger en nu. Niet alleen de meest evidente liedjes worden bezongen, ook nummers die voor velen niet bekend klinken worden op een eigenzinnige manier geïnterpreteerd en met stijl vertolkt.

In Kleinkunsteiland 'Best of' zijn twee dames en twee heren verenigd als één gelegenheidsgroep. Ze grasduinen in 50 jaar kleinkunst en worden live ondersteund door vier op en top klassemuzikanten.

Zang: Lucas Van den Eynde, Barbara Dex, Maggie MacNeal
Zang en gitaar: Wigbert

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 24,00
€21,00 (Vriendenpas, EDC, -26) €6,00 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

CC de Brouckere

Categorie