Guga Baul & Jonas Van Thielen - Badje vol met stroop

Een wonderlijk verhaal over Vlaamse klassiekersfictie

Guga Baul en Jonas Van Thielen, allebei kinderen van het magische jaar 1986, nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren '80 en '90. Spilfiguur is de Vlaamse oppergod van de comedy, onsterfelijk als Hector en Koko Flanel, Urbanus. De reis brengt hen verder naar 'Postbus X', 'Kulderzipken', 'FC De Kampioenen', 'De Droomfabriek', ... alles wat die twee decennia kleur heeft gegeven moet worden doorgegeven aan het nageslacht, mijn gedacht!

Guga en Jonas hebben al zo vaak naar die series en films gekeken dat ze verbanden zijn beginnen zien en verborgen verhalen hebben ontdekt over de acteurs. Zelfs als je nog nooit van een reeks gehoord hebt, of zelfs nog niet geboren was toen ze werden uitgezonden, word je meegesleept in hun aanstekelijk enthousiasme en fijne humor.

Guga Baul, bezieler van 'Studio Guga', is acteur, zanger en stemmenimitator. Samen met zijn partner in crime Jonas Van Thielen (acteur, reporter en theatermaker) bezorgt hij het publiek een avond om nooit meer te vergeten.

Met steun van: de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
€17,00 (Vriendenpas, EDC, -26) €5,00 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

CC de Brouckere