Senne Guns - Senne & Lokko

'Met z'n tweetjes vormen ze een huisband die klinkt voor tien. Senne Guns en Laurens 'Lokko' Billiet zijn dé smaakmakers in de 'Popquiz'.'
Het Laatste Nieuws

Het beste muzikale duo sinds Nicole en Hugo

Als Nederlandstalige zanger en songschrijver met 'De Goudvis' op de radio, als cabaretier ondersteboven aan de piano in het bejubelde debuut 'Opus 3', als muzikant bij onder andere Admiral Freebee, als muzikale chef-kok in de fel gesmaakte 'Koken Met Classics' op Radio1 of als een helft van het prettig gestoord huisorkest in de 'Popquiz' op tv: Senne Guns kan wel wat. Maar ook heel veel niet.
Gelukkig is er Lokko. Lokko is naast drummer bij onder andere Buurman en Douglas Firs ook die andere helft van het Popquiz-huisorkest: de beat, de bas, het brein, de blokfluit.

Senne en Lokko zijn maar met z'n tweeën, wat per definitie te weinig is voor zeven instrumenten, maar ze maken er een sport van om te weigeren dat te geloven. Drie liedjes tegelijkertijd spelen? Moet kunnen. In duo gooien ze oud én nieuw Senne Guns-repertoire samen met beproefde popquiz-ingrediënten in de blender. Live koken met classics, achterstevoren of in een eigenzinnig vertaalde versie. Al dan niet met doedelzak. Welkom in het muzikaal universum van Senne en Lokko.

Van alles wat: Senne Guns
Van alles wat: Laurens Billiet

Aftermovie Minard ©Ruben Boidin 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
€13,00 (Vriendenpas, EDC, -26) €4,00 (Sociaal tarief)

Organisatie

CC de Brouckere Torhout

Categorie