Avondfilm - C'mon C'mon

'Joaquin Phoenix toont zich van zijn zachtste kant als een reportagemaker die zich ontfermt over zijn neefje. (...) Na Beginners en 20th century women radicaliseert regisseur Mike Mills in zijn empathische, hartverwarmende cinema.'
De Standaard (****)

Intiem, gelaagd en warm drama met Oscar-winnaar Joaquin Phoenix

Oscar-winnaar Joaquin Phoenix is terug met zijn eerste filmrol sinds 'Joker' in dit prachtig zwart-wit geschoten drama. De regisseur van o.a. '20th Century Women' brengt met deze derde film over familierelaties een ode aan de generatie van de toekomst, en zij die hen opvoeden.

Radiojournalist Johnny (Joaquin Phoenix) werkt aan een project waarbij hij verschillende kinderen interviewt over hun dromen en de toekomst van de wereld. Zijn zus Viv (Gaby Hoffman) vraagt hem om op haar 9-jarig zoontje Jesse (Woody Norman) te letten terwijl zij voor haar man, die kampt met psychische klachten, moet zorgen. Wanneer Johnny zijn neefje onder zijn vleugels neemt tijdens een roadtrip van Los Angeles naar New York en New Orleans, ontstaat er langzaam een unieke band tussen de twee.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
€ 4,00 (Vriendenpas, EDC, -26) € 1,75 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

CC de Brouckere

Categorie