Grensgeval - KORROL (4+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Buitengewoon circus- en geluidstheater voor de hele familie, in de herfstvakantie

Na de succesvolle familievoorstellingen ‘Plock!’ en ‘Murmur’ maakt Grensgeval ‘KORROL’, een nieuwe circusperformance voor iedereen vanaf vier jaar. 'KORROL' wordt het sluitstuk van het drieluik over kunst en creëren.

In ‘KORROL’ componeert een acrobatische architect met kilo’s beton de ruimte. Jonas bouwt torens, de torens veranderen in een stad, een verlaten vlakte, een mens. Maar steeds als hij de laatste steen probeert te leggen, blijkt zijn werk onaf.

Jonas balanceert vervaarlijk op wankele torens, springt op zijn handen van steen naar steen. Maar wat hij ook probeert: alles blijft zo stijf en stil. Tot hij het beton aantrekt: draaiend op loodzware schoenen orkestreert hij een klein ballet, in een duet met een massieve bal scheert hij rakelings langs zijn publiek. Zijn hele lichaam (ver)bouwt hij.

Artistiek achterafje: na de voorstelling gaan we aan de slag met het thema van de voorstelling, in een gratis workshop begeleid door een creatief docent.


Concept en regie: Hanne Vandersteene en Mahlu Mertens
Decor: Architect Lode De Smet Van Damme
Spel: Jonas Bolliger
Geluidsconcept: Stijn Dickel (aifoon vzw)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Vriendenpas, -16 jaar, EDC: 7,00 euro / Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge: 2,00 euro

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

CC de Brouckere Torhout