Jade Mintjens - Bedankt om te komen Uitverkocht

'Met Jade Mintjens is een nieuwe topcomedian opgestaan.' ★★★★ De Standaard

'Origineel, plezant en op de juiste momenten onverwacht scherp.' ★★★★ De Morgen

Jade Mintjens serveert scherpe grappen en rake liedjes

U herkent Jade misschien als sidekick van 'De Ideale Wereld', als verdienstelijke verliezer van 'Humo’s Comedy Cup 2021' of als voorprogramma van Bart Cannaerts, Xander De Rycke of Michael Van Peel, maar nu wordt het tijd dat jullie elkaar echt beter leren kennen. Na haar eindejaarsconference in 2022 verblijdt Jade Mintjens jullie met haar eerste persoonlijke avondvullende zaalshow.

In 'Bedankt om te komen' belooft Jade u een fijne avond te bezorgen en belofte maakt schuld! Uiteraard brengt deze Kempendochter ook haar gitaar mee. Alvast bedankt om te komen!

Jade Mintjens (°1998) groeide op als fan van Vlaamse comedy maar toch kwam het nooit in haar op om zelf voor een carrière in comedy te gaan. Ze wilde een 'serieuze actrice' worden. Bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en Jade merkte dat ze heel vaak de humor opzocht. In 2019 ging alles in een stroomversnelling toen ze finalist werd van de Lunatic Comedy Cup, ze het voorprogramma van Bart Cannaerts mocht doen en ze deel uitmaakte van 'The Young Ones' van Michael Van Peel. In 2021 werd ze finalist van Humo’s Comedy Cup.

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Vriendenpas, -26 jaar, EDC: 17,00 euro / Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge: 4,00 euro

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

CC de Brouckere Torhout