Alice Reijs en Ariane Van Vliet - Ans en Wilma - Concertantes (6+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ans en Wilma Concertantes is een muzikaal programma, een heerlijke compilatie van alle liedjes uit de eerste twee voorstellingen 'Ans en Wilma' en 'Ans en Wilma Gestrand'. Met een opgewarmd strottenhoofd, gewapend met hun ukeleles en begeleid door drie rockers toeren ze met een knallende muzikale tournee door de lage landen. Kibbelend en kwetterend nemen de knotsgekke tantes u mee in hun absurde wereld vol humor, ontroering en gekissebis.

In de pers
'Twee gekke dozen met een sappig Nederlands accent, een passie voor acteren en een voorliefde voor gore moppen. Zet Alice Reijs en Ariane van Vliet in één kamer en na tien minuten heeft iedereen de slappe lach.' (De Morgen)
'Kinderliedjes die een pak stouter zijn dan het repertoire van Gert en Samson.'
(Gazet van Antwerpen)

Credits
Ariane van Vliet (Toneelhuis, HETPALEIS, Lazarus, Blauwe Maandag Compagnie) en Alice Reijs (Van Vlees en Bloed, Den elfde van de elfde, Met Man en Macht, Het eiland) zijn twee Nederlandse actrices die al lange tijd in Antwerpen wonen. De absurditeit van de gesprekken tussen hun dochters vormden de basis voor dit theaterconcert.

Extra: creatieve omkadering: na de voorstelling gaan we aan de slag met een thema van de voorstelling, begeleid door een creatief docent

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; 60+, leden Gezinsbond, EDC: 9,00 €; -26, kinderen: 7,00 €; sociaal tarief: 2,50 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere