Arno Feestelijke voorstelling! Geannuleerd

Deze voorstelling is afgelast.

Oh La La La, Arno is 70 geworden en dat viert hij met een nieuw album waarin hij zijn rauwe stem opnieuw kwijt kan. 'Santeboutique', ondertussen al zijn 13de solo-album, kwam uit in 13 september vorig jaar.

Santeboutique -vrij vertaald: een verzameling met alles erop en eraan- dekt de lading helemaal. Arno is cool en kwetsbaar tegelijk. Er is niemand die blues, chanson, rock en funk op zo’n unieke manier met elkaar versmelt als hij.

Geen greatest hits album, maar wél een best of met uitsluitend nieuwe nummers. Want zoals gezegd: Arno is op zijn sterkst wanneer hij gewoon zijn eigen verdomde goesting doet.

Voor de jongelui die, Putain Putain, deze rasperformer toch (nog) niet zouden kennen: Arno is al zo'n halve eeuw leverancier van de meest originele eurobluesrock, onder eigen naam, maar ook met het baanbrekende T.C. Matic of recentere brute variant Tjens Matic, tot en met Charles et Les Lulus of The Subrovnicks. Met daarnaast ook plaats voor de meest ontroerende chansons, dikwijls ook 'à la française', waarvoor hij in Frankrijk zelfs al als 'ridder Arno' werd geëerd (en ondertussen natuurlijk ook al ereburger van zijn huidige thuisstad Brussel).

Arnoud Charles Ernest Hintjens – een geboorteakte liegt niet – is intussen de enige Belg met een reputatie en repertoire die zich kunnen meten met Aznavour, Bécaud en Brel. Een levende legende wiens concerten nog altijd een lach, een traan maar vooral een waar volksfeest veroorzaken. Een chansonnier eigenlijk, die de schoonheid van zijn soms intens mooie liedjes vaak uit elkaar knuppelt met een paar stroomstoten woeste garageblues.

Arno viert zijn verjaardag met een reeks concerten en dat doet hij met evenveel goesting en energie als in zijn beginjaren. Een concert dat je absoluut niet mag missen!

Info
www.arno.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Categorie