Arnout Van Den Bossche - Coach Uitverkocht

'Het herkenningseffect is groot (…) Goede grappen en verrassende wendingen (…) Het zou ons niets verbazen als hij ook deze show een paar honderd keer zal kunnen opvoeren.' Het Nieuwsblad

Het kan allemaal veel eenvoudiger en Arnout wijst je hierbij graag de weg

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om 'te werken aan jezelf'. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten…, er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.

Wil je weten hoe je erin slaagt om 'je essentie te leven' of om 'je emotionele blokkades op te lossen'? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnout zijn zaalshow 'Coach'. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

Arnout Van den Bossche is een stand-upcomedian, bekend van zijn theatershows 'Burn-Out voor Beginners' en 'De Relatiefluisteraar'. Hij toerde met die shows door Vlaanderen en Nederland, goed voor meer dan 600 shows voor 100.000 man.

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Vriendenpas, -26 jaar, EDC: 19,00 euro / Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge: 4,4 euro

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

CC de Brouckere Torhout