ARSENAAL & Het Kwartier/Freek Mariën - Een of andere Rus

Corona

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Inleiding

Kom je graag naar de inleiding van 'Een Of Andere Rus' ? Dit jaar zijn we genoodzaakt om met een beperkte capaciteit te werken. Inschrijven vooraf is dus noodzakelijk. Dit kan je doen door hier jouw gratis tickets te bestellen voor de inleiding.

Freek Mariën (winnaar Taalunie Toneelschrijfprijs 2015) verwerkt Limonovs hallucinante levensverhaal in een minstens even indrukwekkende, actuele tekst.

Een oorlogsjournaliste trekt door Joegoslavië op zoek naar oorlogsmisdadiger Karadzic, samen met haar toevallige chauffeur Eduard Limonov. Hij is echter meer dan een gids en tolk. Gaandeweg verschuift haar aandacht naar zijn opmerkelijk levensverhaal. Wat hij vertelt is even ongeloofwaardig als fascinerend. Limonov was een straatboefje in Oekraïne, een dissidente dichter in Rusland, een zwerver en butler in New York, een rock-‘n-rollschrijver in Parijs en een strijder aan de kant van oorlogsmisdadigers. En dat is maar een selectie.

Op de planken staat een ongelofelijke straffe cast: Janne Desmet, Wanda Eyckerman, Pieter Genard, Lotte Heijtenis, Tom Van Bauwel, Joris Van den Brande en Lien Wildemeersch.

De voorstelling wordt ingeleid om 19.15 uur.

Credits
TEKST EN REGIE: Freek Mariën
SPEL: Janne Desmet, Wanda Eyckerman, Pieter Genard, Lotte Heijtenis, Tom Van Bauwel en Joris Van den Brande
COACHING: Carl von Winckelmann
DRAMATURGIE: Ruth Mariën
VORMGEVING: Timme Afschrift
KOSTUUM: Karen De Wolf
MUZIEK: Jan-Sebastiaan Degeyter
COPRODUCTIE: ARSENAAL/LAZARUS & Het Kwartier/Freek Mariën, Perpodium
MET STEUN VAN: de taxshelter van de Belgische Federale Overheid, Literatuur Vlaanderen
MET DANK AAN: KAAP en d e t h e a t e r m a k e r

 

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Inschrijven