Belpop Bonanza City Special - Belpop Bonanza Torhout Geannuleerd

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

De muzikale geschiedenis van Torhout is a) groot en b) bijzonder. De hoogste tijd dus om die rijkdom in kaart te brengen en dan is er maar één adres: Belpop Bonanza,

de natuurlijke biotoop van Jan Delvaux en Jimmy Dewit a.k.a. DJ Bobby Ewing. Twee muziekfreaks met een specialisatie in de geschiedenis van de Belgische popmuziek.

Jan Delvaux vertelt al jaren markante Belgenverhalen op Radio 1 en werkte mee aan Belpop op Canvas. Jimmy Dewit is de muzikale spil van Discobar Galaxie en maakt soundtracks. Samen zijn ze Belpop Bonanza en maken ze theater en televisie over de geschiedenis van de lichte muziek uit eigen land.

De twee gaan op zoek naar sterke en merkwaardige verhalen die ze aankleden met muziek, foto’s en bewegend beeld. De saus is humor, veel humor.

Delvaux en Dewit gaan bij elke show een stap verder. In 2019 begonnen ze aan hun grootste avontuur: maatwerk.

Belpop is alomtegenwoordig. Elke gemeente groot en klein heeft een schat aan verhalen. Bovendien is popmuziek het nieuwe erfgoed. Overal in het land wordt de eigen muzikale geschiedenis druk gedocumenteerd. En dus gaat Belpop Bonanza van nationaal naar lokaal.

Belpop Bonanza Torhout wordt een spannende, grappige en entertainende revue over wat zich de voorbije 60 jaar op muzikaal vlak heeft afgespeeld in onze stad.

Met eerst en vooral aandacht voor Rock Torhout natuurlijk. Maar ook Brahim, Simon Casier (Balthazar), Charles Dumoulin, Earect, Herr Seele (diverse muzikale projecten), House Torhout, Masters@ Rock en Hendrik Willemyns (Arsenal).

Een muzikaal geschenk voor de boffers.

In de pers
Belpop Bonanza is een must-see voor muziekliefhebbers, weetjesfreaks en alles daartussenin
Het Nieuwsblad (★★★★)

Een zeldzame combinatie van kwaliteit en humor.
Een toeschouwer

Het plezier van het weetjes spuien spat van het podium
De Standaard (★★★★)

Info
www.belpopbonanza.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Categorie