Bereikbaarheid

Hoe het Cc bereiken?

Cc de Brouckere is gelegen in het centrum van Torhout, in de Aartrijkestraat 6.

 

Met de trein

Cultuurcentrum de Brouckere ligt op 8 minuten wandelafstand van het treinstation. Je komt uit het station en loopt rechtdoor de Stationstraat in. Aan het einde van de straat sla je rechts de Spinnenschoolstraat in. Vervolgens sla je links af om onmiddellijk weer rechts af te slaan in de Beerstraat. Aan het einde van de weg steek je de straat over naar rechts, naar de Burg. Je neemt de eerste straat links, de Aartrijkestraat. Na een 50-tal meter vind je het cultuurcentrum de Brouckere aan de linkerkant.

Vanuit het station van Torhout heb je rechtsreeks verbinding met Brugge, Zedelgem, Lichtervelde, Roeselare, Izegem, Ingelmunster en Kortrijk.

De laatste rechtstreekse treinen vanuit Torhout:

Richting Brugge en Zedelgem: 22.29 uur (weekend: 21.40 uur)
Richting Lichtervelde, Roeselare, Izegem, Ingelmunster en Kortrijk: 23.14 uur (weekend: 21.54 uur)

Meer info: www.nmbs.be en klik op dienstregeling

 

Met de bus

Lijnbussen

Vanuit Aartrijke en Diksmuide: lijn 64, halte Torhout Normaalschool

Vanuit Veldegem, Lichtervelde en Roeselare: lijn 74, halte aan het station van Torhout

Vanuit Oostende, Gistel en Eernegem: lijn 51, halte aan het station van Torhout

Vanuit Zwevezele, Ardooie en Roeselare: lijn 22, halte aan het station van Torhout

Vanuit Kortemark en Ieper: lijn 40, halte aan het station van Torhout

 

Belbus:

Vanuit Zedelgem en Oostkamp: belbus 79, halte Torhout Normaalschool

Vanuit Ichtegem, Koekelare en Kortemark: belbus 56, halte Torhout Markt

Vanuit Lichtervelde: belbus 78, halte aan het station van Torhout

Voor meer info over de belbus kan je terecht op het nummer 059 56 52 56 of op www.delijn.be

 

Minder Mobielen Centrale

Heb je vervoer nodig naar het cultuurcentrum?

De Minder Mobielen Centrale zorgt ervoor dat mensen met mobiliteitsproblemen toch in de mogelijkheid zijn zich te verplaatsen.

Meer info over voorwaarden, kostprijs en aanvragen ritten via Sociaal Huis,

Aartrijkestraat 11/A, 8820 Torhout

050 22 12 33 of sociaal.huis@ocmwtorhout.be

 

Met de wagen

Vanuit Brussel, Gent of Brugge bereik je Torhout het makkelijkst via de Autoweg E40 Brussel-Gent-Brugge-Oostende. Vanuit Brugge volg je de E403 (A17) - richting Kortrijk en neem je Afrit 10 Torhout. Je rijdt rechtdoor tot het tweede rondpunt. Dan kom je op de baan Brugge-Roeselare, ring rond Torhout. Aan de eerste verkeerslichten sla je linksaf richting Torhout-Centrum. Aan het rondpunt neem je de tweede afslag. Na een 50-tal meter kan je het cultuurcentrum de Brouckere vinden aan de rechterkant. Als je verder rijdt, kom je op de markt terecht. 

Vanuit Roeselare rij je langs de rijksweg Roeselare-Torhout (N32). Je komt op de ring rond Torhout terecht die je volgt richting Brugge. Je passeert de kruispunten met de wegen naar Kortemark en Oostende. Aan het kruispunt van de weg Torhout - Aartrijke ga je rechtsaf richting centrum. Aan het rondpunt neem je de tweede afslag. Na een 50-tal meter kan je het cultuurcentrum de Brouckere vinden aan de rechterkant.

Vanuit Aartrijke rij je via de Aartrijkestraat. Na 3 kilometer voorbij de lichten ga je rechtdoor over de rotonde. Na een 50-tal meter kan je het cultuurcentrum de Brouckere vinden aan de rechterkant.

Vanuit Oostende rij je langs de Oostendebaan en volg je de N33. Aan het rondpunt neem je de derde afslag naar de Noordlaan. Aan de eerste verkeerslichten sla je rechtsaf richting Torhout-Centrum. Aan het rondpunt neem je de tweede afslag. Na een 50-tal meter kan je het cultuurcentrum de Brouckere vinden aan de rechterkant.

 

Parkeermogelijkheden zijn er voor de bezoekers op de parkings bij het zwembad (204 parkeerplaatsen op 3 minuten stappen), Karel De Goedelaan (40 plaatsen op 2 minuten wandelen) en losse parkeerplaatsen op de Burg (53), in de 's Gravenswinkelstraat (50), de Aartrijkestraat, de Vestingstraat (18) en in de Bruggestraat (12).

 Je vindt het Parkeerplan Torhout als bijlage onderaan op deze pagina.