Bonte Hond / Maas theater en dans - Pak 'm (3+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Geannuleerd

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been, gaat de derde ermee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duplo-niveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Bij PAK’M is language no problem.

In de pers
 …net als in AaiPet, de vorige kleutervoorstelling voor de allerkleinsten, is de timing van de spelers perfect en betrekken zij waar maar even kan de kinderen in hun doldwaze jacht op de microfoon.
Theaterkrant

Regisseur René Geerlings weet hoe hij de kleintjes kan boeien (en niet alleen die)
Het Parool

Credits
CONCEPT EN REGIE: René Geerlings
SPEL: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl, Matthijs Mahler, Frankly Joe Maulany, Henke Tuinstra, Michiel Blankwaardt, Joep Hendrikx e.a. (in wisselende samenstelling)

Extra
Direct na afloop krijgt het publiek een interactieve mini-workshop in playbacktechnieken. De microfoon is de 4e speler in de voorstelling, en die speler gaat nu met de kinderen mee naar huis en naar school, want elk kind krijgt een eigen plopkapje. De acteurs, of de theaterdocent, laten zien wat je allemaal met een plopkap kan.

Info
www.bontehond.net

Praktische informatie

Wanneer

Waar