C!RCA - Humans Uitverkocht

Tien acrobaten nemen ons mee op een enerverende zoektocht naar wat het betekent om mens te zijn en hoe ons lichaam, onze relaties en onze ambities deel uitmaken van wie we zijn.

De performers worden tot het uiterste gepusht, onderzoeken de fysieke grenzen van hun lichaam en vragen zich af hoeveel we als mens kunnen doorstaan. Hoeveel gewicht kunnen we dragen? Wie kunnen we vertrouwen om ons te ondersteunen? Ze dwingen ons na te denken over ons zijn, onze geliefden, de lasten die we torsen en de fysieke en emotionele kracht die vereist is om problemen te overwinnen.

Het podium is kaal gestript en legt de kwetsbaarheid van de acrobaten bloot. Met ongelooflijke kracht en integriteit verbinden ze elk moment naadloos met het volgende in een spannende en adembenemende performance.

Het Australische C!RCA treedt wereldwijd op, heeft een volladen tourschema en het is niet moeilijk te begrijpen hoe dit komt. C!RCA's reputatie voor onbevreesd, grensverleggend nieuw circus wordt bevestigd in elk van hun shows, die fysieke virtuositeit combineert met een expressief humanisme.

Deze voorstelling kadert in het project Bij de buren.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,20

Waar

Koninklijke stadsschouwburg Brugge