Compagnie Barbarie - PAK DE POEN! (7+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Geannuleerd

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

In 'PAK DE POEN' kunnen kinderen geld verdienen. Veel geld. Het wordt een spetterende show met grootse prijzen, waanzinnige opdrachten en uitdagende vraagstukken waarin kinderen zelf bepalen hoe ver ze gaan om te krijgen wat ze willen.

Compagnie Barbarie is een heerlijk absurd vrouwencollectief dat lacht met het kleinmenselijke, met angsten en onvervulbare wensen. Het trekt ten strijde tegen de alledaagsheid van het bestaan. Zo ook in hun nieuwste voorstelling 'PAK DE POEN'.

Kinderen krijgen er een inzicht in de binnenkant van ons kapitalistisch systeem, waar de vanzelfsprekendheid in vraag wordt gesteld. Is groei eindig of een doel op zich? Hoe moeilijk is delen eigenlijk echt? Waar ligt de grens tussen naar iets verlangen en hebzucht? Is méér per definitie altijd beter?

‘Het einde van het kapitalisme is nabij!’ Zo wordt gezegd, gehoopt, gevreesd. Dus kom graaien, grijpen en hebben hebben hebben zolang het nog kan!

Credits
SPEL: Liesje De Backer, Amber Goethals, Lotte Vaes en Sarah Vangeel (Kaatje van KETNET)
REGIE: Karolien De Bleser
SCENOGRAFIE: Michiel Van Cauwelaert
VORMGEVING: Viviane van der Poel
KOSTUUMS: Leila Boukhalfa
GELUID EN TECHNIEK: Saul Mombaerts, Jannes Dierynck en Koen De Wilde
GRAFISCH ONTWERP: Nick Mattan (credits in rood enkel op de website)
EEN COPRODUCTIE MET: De Studio, BRONKS en PerPodium
MET DANK AAN: Needcompany en beeldsmederij DE MAAN

Extra
CREATIEVE OMKADERING: na de voorstelling gaan we aan de slag met een thema van de voorstelling, begeleid door een creatief docent.

Info
www.compagniebarbarie.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar