Coronamaatregelen

Deze pagina wordt telkens zo snel mogelijk aangepast naar de huidige situatie in navolging van de opgelegde maatregelen door de federale en plaatselijke overheid. 
Gezien de situatie soms snel verandert, is het mogelijk dat wij de tijd nog niet hebben gehad om deze pagina aan te passen. Graag willen wij je dan ook vragen om rekening te houden met de laatste aanpassingsdatum.

Laatste aanpassingsdatum: 30/12/2021


Publiek


Gelieve zeker volgende maatregelen te volgen tijdens je bezoek aan het cultuurcentrum, bovenop de al aangekondigde maatregelen van de overheid:

  • Als je ziek bent, blijf je best thuis. 
  • Volwassenen uit een risicogroep zijn welkom op onze activiteiten, maar hun aanwezigheid impliceert dat zij zelf een inschatting van het risico gemaakt hebben.
  • Mondmaskers zijn verplicht te dragen in ons gebouw voor iedereen vanaf 6 jaar, ook tijdens de voorstellingen.
  • Een Covid Safe Ticket wordt gevraagd bij personen die ouder zijn dan 12 jaar.
  • Ontsmet je handen bij de zuil aan de ingang van het gebouw.
  • Onze ventilatie is geschikt bevonden voor de volledige capaciteit van onze zaal. We meten de CO2-uitstoot tijdens de voorstelling en kunnen bijsturen waar nodig.
  • Koop online je ticket indien mogelijk, betaal contactloos aan de balie indien mogelijk.
  • De vestiaire wordt onbemand en onbewaakt, jassen mogen uitzonderlijk meegenomen worden in de zalen.

Respecteer de maatregelen van de Vlaamse Overheid, Lokaal Bestuur Torhout en het cultuurcentrum. Op die manier kan iedereen cultuur beleven op een aangename manier.

Besmet? Neem dan contact op met één van de volgende nummers of per mail, zodat wij de andere toeschouwers kunnen verwittigen: 050 22 11 50, ccdb@torhout.be
Stijn Vanmaekelbergh : 050 89 36 08, stijn.vanmaekelbergh@torhout.be.

Jouw naam wordt niet doorgegeven aan de andere toeschouwers.


Wens je graag meer informatie? Bel of mail gerust het cultuurcentrum en we brengen je graag op de hoogte.

Zaalhuurders

Zaalhuurders zijn zelf verantwoordelijk voor het goede verloop van de activiteit, de nodige vergunningen en het communiceren van de maatregelen naar hun publiek toe. Voor meer informatie kunnen zij terecht op onze website (zie bijvoorbeeld publiek), sectorgidscultuur.be, hun steunpunt (zie vi.be of De Federatie), …

Heb je vragen? Neem gerust contact op met het cultuurcentrum.


Artiesten

Het cultuurcentrum doet het nodige om de artiesten in een veilige omgeving te ontvangen. Het is echter een gedeelde verantwoordelijkheid om deze veilige omgeving blijvend te bewaken. Voor meer informatie kan je terecht op sectorgidscultuur.be en vraag - mocht dit nog niet tot bij jullie gekomen zijn - het actieplan van het cultuurcentrum op bij je contactpersoon.