Die Verdammte Spielerei - Seniorie De Spielerei (16+) Geannuleerd

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Het leven gaat snel, de vergrijzing nog sneller. We kunnen ons dus maar beter voorbereiden. De Spielerei blikt vooruit op de toekomst. Geen futuristische ruimtereizen of Star Wars-taferelen. Maar de realiteit. Even doorspoelen naar 2050. Gemiddelde leeftijd van De Spielerei: 70 jaar. Haaruitval, steunkousen en stoma’s.

Vinden we wel genoeg vrouwen in het door ons gekozen rusthuis? Maken de verpleegkundigen ons wel lekkere pureepatatjes? Krijgen we daar wel iets om te drinken? Kunnen we met valse tanden nog wel op een saxofoon blazen? Waar gaat de wereld naartoe? En hoe zetten we de toekomst naar onze hand?

Allemaal vragen waarop Stefaan probeert een antwoord te formuleren. Het is beter om er nu al over na te denken en er ons reeds in te wentelen. Want elke dag, is een dag dichter bij de koffietafel.

Quote:

'Die Verdammte Spielerei bezorgde mij een fantastische zaterdagavond. Ik heb gelachen. Vaak en veel. Er wordt wel eens gezegd dat lachen gezond is. Zij zorgden ervoor dat ik als een meer dan gezond mens die zaterdagse nacht instap te. Voor die gezondheidskuur wil ik hen uitgebreid danken'.

Credits
Stefaan De Winter: tekst, spel en zang
Roeland Vanhoorne: sopraansax , klarinet
Pieterjan Vandaele: altsax
Bjorn Verschoore: tenorsax
Thomas Van Gelder: baritonsax , dwarsfluit
Ruben Cooman: percussie

Info
www.dieverdammtespielerei.be

 

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Categorie