Elastic & Francesca - El Spectacolo!

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Elastic komt opnieuw naar cultuurcentrum de Brouckere, na zijn succesvolle passage met de voorstellingen 'Artisto!' en 'Momento!'.
Elastic is een klein, burlesk personage met een Italiaans accent. Door zijn elasticiteit en behendigheid wordt hij ook wel een slangenmens genoemd die een onophoudelijke mix van visuele humor, mime en acrobatie brengt.
Deze internationale topper in visueel circus comedy shows is opgenomen in de selectie van het Circus van Monte Carlo 2020.

Deze keer komt hij niet alleen, maar met een prachtige assistente: Francesca. Hij kiest haar uit zijn publiek, zonder een professional te betalen, en dat levert hilariteit alom op. Kom en ontdek hoe een pseudogrote artiest, bijgestaan ??door een pseudo-assistent, tegen zijn wil in gaat transformeren, in een pseudogroot spektakel, een wervelwind van gekke momenten, grappen en onhandigheid à volonté.

Deze voorstelling is lachen gegarandeerd voor iedereen: volwassenen én kinderen vanaf 8 jaar.

Credits
SPEL & CONCEPT: Stephane Delvaux en Françoise Rochais

Extra
Meet & greet na de voorstelling: Je kan samen met Elastic & Francesca op de foto! 


Info
www.elasticetfrancesca.com

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Inschrijven