Fabrizio Poggi & Band - concert

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

De Italiaan Fabrizio Poggi werkte samen met de allergrootste rootsmuzikanten, waaronder Garth Hudson (The Band), The Blind Boys of Alabama, Charlie Musselwhite, Guy Davis, The Original Blues Brothers Band, Rob Paparozzi (Blood, Sweat & Tears), Augie Meyers (Tom Waits, Bob Dylan), Mickey Raphael (Willie Nelson), Steve Cropper (Booker T. & The M.G.’s, Otis Redding), Bob Margolin (Muddy Waters Band), Robert Plant (Led Zeppelin), …

Op zijn palmares: nominaties voor de Grammy Awards 2018, Blues Music Award in 2014 en 2018 en Blues Blast Music Award, winnaar van de Jimi Award als 'beste internationale album', een Hohner Lifetime Award, …

Poggi bracht al 22 albums uit, schreef vier boeken over blues en folk, en speelde op tal van prestigieuze plekken in heel de wereld, zoals Carnegie Hall in New York en op de legendarische Blues Cruise.

In België speelde hij in 2016 vier concerten met Belgische topmuzikanten, waarmee hij zich ook op deze nieuwe tournee laat omringen.

Door een schouderblessure van Fabrizio werd het in februari 2019 geplande clubconcert geannuleerd. Fingers crossed dat het deze keer wel kan doorgaan!

In de pers
Een belangrijk deel van de show van deze Fabrizio Poggi is zeker en vast de interactie met het publiek en dat zit hier vanavond wel goed. Zonder enige moeite weet deze Italiaanse storyteller de menigte op zijn hand te krijgen...
Rootsville

Credits
Fabrizio Poggi: zang, mondharmonica, accordeon
Geert Hellings (Stanton, Guido Belcanto, Jim White,...): gitaren Frederik Madou (The Jacquelines): bas
Antoon Offeciers (Mira, Sukilove, Kakkewieten, ...): toetsen, accordeon
Katleen Scheir (The Golden Glows): backing vocals, percussie

Info
www.chickenmambo.com

Praktische informatie

Wanneer

Inschrijven

Categorie