Familiar Faces - Surface (10+)

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Water sijpelt langzaam binnen. Het water past zich altijd aan en verplicht zo ook de groep haar normale manier van bewegen aan te passen. Soms voorzichtig dan weer roekeloos springen de artiesten van Familiar Faces om met deze bron.
Hun houvast verdwijnt. Al doende wordt op zoek gegaan naar een balans tussen controle en overgave. Het belooft een zoektocht naar alternatieven te worden, in een steeds veranderend landschap.

Familiar Faces won eerder al de BNG Bank Circusprijs en het prestigieuze Europese concours voor circusmakers CircusNext. Met Surface komt dit acrokwartet met hun eerste avondvullende voorstelling met internationale uitstraling.

Je kan je verwachten aan een voorstelling van topniveau door een opkomend Vlaams gezelschap die zowel in binnen- als buitenland de circuswereld aan het veroveren is.

Credits
VAN EN MET: Josse De Broeck, Hendrik Van Maele, Felix Zech en Petra Steindl
COPRODUCTIE: Festival Circolo, LEME Festival en Cirkl (30CC)
MET DE STEUN VAN: de Warande Turnhout

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Inschrijven