Familiefilm - Yakari: Het Grote Avontuur Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

'De film hoeft niet te schreeuwen om een punt te maken; de kracht zit ‘m gewoon al in de goed geschreven personages. Dit maakt ‘Yakari’ met zijn boodschap van respect voor flora en fauna – net als de albums – uitermate geschikt voor jonge kijkers. En dankzij het altijd boeiende verhaal en de mooie animaties zullen oudere filmliefhebbers graag meekijken.'
cinemagazine.nl

YAKARI is een verrassende animatiefilm voor jong en oud.
 
De film toont het spectaculaire avontuur van de kleine Sioux-indiaan Yakari en zijn vriendschap met Kleine Bliksem, een supersnelle mustang.
Terwijl zijn stam klaar staat om verder te trekken, vertrekt de jonge Yakari om de sporen te volgen van Kleine Bliksem: een ontembare mustang. Onderweg ontmoet hij Grote Adelaar, zijn totemdier, die hem een prachtige veer geeft... en een fantastische gave: Yakari zal kunnen spreken met de dieren.
YAKARI is een prachtige animatiefilm gebaseerd op de beroemde stripboeken, bedacht door Job en Derib, die voor het eerst in 1969 in Zwitserland verschenen. Sinds 1973 worden de strips ook in het Nederlands vertaald.

 
Regie: Toby Genkel en Xavier Giacometti 
 
 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
€ 7,00 (basis) € 4,00 (Vriendenpas, EDC, -26)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie