Familiezondag: Springtime + doe-luik Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Opgelet: Bij regenweer gaat de voorstelling door in de theaterzaal van CC de Brouckere
Controleer voor u vertrekt de locatie op www.ccdebrouckere.be
Breng uw mondmasker mee voor momenten waarop de veilige afstand (1,5m) niet kan gegarandeerd worden

Voor de familiezondagen zijn er twee tijdsblokken voorzien om het veilige aantal bezoekers op het terrein te garanderen. Graag vragen wij dan ook om het toegewezen tijdsblok te respecteren om de veilige afstand te kunnen behouden.

Een coronaproof familiezondag waarin je met je bubbel terecht kan voor cultuur voor kleine en grote mensen.
Er is de voorstelling 'Springtime', een 'over the top' romantische komedie in de traditie van de stomme film. Van de eerste ontmoeting tot "en ze leefden nog lang en gelukkig…"
Een uniek visueel spektakel waarin de clichés zich opstapelen tot een tragikomisch liefdesverhaal.
In de DIY zeepkarrenrace kan je zeepkarren bouwen en eraan sleutelen. Hier ben jij zowel de racepiloot als de mechanieker.
Tenslotte komt de 'Mallemolen': een volledig uit hout gemaakte carrousel met dierenfiguren, waarop 10 kinderen tegelijk kunnen plaatsnemen voor een aantal rondjes onvervalst draaimolenplezier.

Quote
"Springtime is een pure en grappige straatvoorstelling die bij iedereen tot de verbeelding spreekt, jong en oud, gemaakt met oog voor detail. Een van de grote successen van Oerol 2017." - Wendy Moonen, programmeur straattheater Terschelling’s Oerol Festival

Gratis voor kindjes onder de 3 jaar