Filmavond Rotary Club Torhout- Houtland Uitverkocht

Op 10 december 2018 wordt in Oslo de Nobelprijs voor de vrede 2018 uitgereikt aan Dr. Denis Mukwege voor zijn werk ter bescherming van vrouwen in de Kivu streek in Congo.
Al sinds 1999 behandelt hij slachtoffers van seksuele terreur. In een maatschappij waar er nog steeds een taboe rust op verkrachting, poogt hij deze vrouwen met een holistische benadering weer op weg te helpen.

Dr. Mukwege was in januari 2017 eregast op het congres van Rotary Foundation voor het district te Jabbeke. Rotary International heeft het project van Dr. Mukwege, op voorzet van ons district, gesteund voor de aankoop van een digitaal röntgenapparaat voor het Panzi- ziekenhuis.

Past District Gouverneur Johan De Leeuw, voorzitter Rotary Club Torhout- Houtland Els Desmyttere en alle leden van de club, hopen u massaal te verwelkomen op de filmavond over het leven en werk van Dr. Mukwege.

De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de warmste week, project Kiekafobee. Deze organisatie helpt ouders met kinderen die aan een levensbedreigende ziekte lijden, een vakantie aan zee door te brengen.
Prijs: 15€. Nadien wordt u een receptie aangeboden waarvan de opbrengst integraal gaat naar De Warmste Week, vzw Kiekafobee

Inschrijven: via mail naar filip.devloo@ing.com en overschrijving van 15 euro op rekeningnummer BE48 3630 9375 8927 '
Mukwege Event Rotary Torhout-Houtland' , Lariksdreef 7, 8020 Oostkamp, met vermelding van uw naam, eventueel naam Rotary Club of andere service club.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Rotary torhout Houtland

Categorie