FroeFroe - Killie Billie (7+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Nieuw

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Hard voor ouders, heerlijk voor kinderen

Op een dag komt de crash. Papa en Mama gaan uit elkaar.

RudyRUDY, de kameraard van Billie, vindt het wel goed. Want week-om-week-kinderen hebben een fijn leven. Twee huizen bijvoorbeeld en wat hier niet mag kan daar weer wel. Afspraken brengen structuur in het leven van een kind, zeggen vaders en moeders, en dus maken ze er veel en vooral, verschillende.

Als kind wil je echter maar één ding: dat papa en mama gelukkig zijn, samen. Enkel de bloemenfee en het stuifmeel van de liefdesbloem kan daarvoor zorgen. Als je dat in iemands ogen strooit, wordt die op slag verliefd op de eerste die hij of zij ziet. Een goed plan, denkt Billie, daar wil ik voor gaan.

'Killie Billie' is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, live muziek en video, vol spannende momenten die je naar adem doen happen. Niet voor Watjes!


'Het poppentheater van FroeFroe levert met Killie Billie (…) een gesamtkunstwerk af waarmee het zichzelf meermaals overtreft. (…) Dit is wat jeugdtheater moet zijn.'
Het Nieuwsblad (*****)

Lees hier de volledige recensie van Het Nieuwsblad*****

Lees hier een recensie van Concertnews****1/2


Creatieve omkadering
Na de voorstelling gaan we aan de slag met het thema van de voorstelling begeleid door een creatief docent

Tekst: Yves De Pauw & cast
Regie: Marc Maillard
Spel en poppenspel: Dries De Win, Gert Dupont, Maarten Bosmans, Hanne Torfs
Muziek: Fortress: Hanne Torfs (zang), Ruben Den Brok (synths), Anke Verslype (drums)
Klank, licht en video: Tim Oelbrandt, Klaartje Vermeulen, Pieter Kint (stage), Dries De Win
Decor, kostuum en poppenkunde: Jan Maillard, Bruno Smeyers, Astrid Michaelis,
Heleen Haest, Klaartje Vermeulen, Gert Dupont, Hanne Torfs, Janneke Hertoghs, Tim Oelbrandt
Realisatie: Evelien Alles
Met steun van: de Vlaamse Gemeenschap, Taxshelter België

Let op: in de seizoensbrochure staat deze voorstelling vermeld op 6 maart. Door een intern agendaprobleem kan dit niet doorgaan, de nieuwe datum is zondag 13 februari.

;

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
€ 7,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 2,50 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere